MOEDER DOCHTER ARMBAND CADEAU

HERINNERING…

De moeder dochter armband… Heb jij ook van die prille herinneringen dat je als
klein meisje een keer in de schoenen van je moeder liep,
gewoon om even “groot” te willen zijn maar vooral zoals “zij” te willen zijn?
Dat je in het sieraden kistje van je moeder de mooiste armbanden, ringen of kettingen vond en ze “even” paste om te kijken of ze jou even mooi zouden staan als “zij”…!?
Dit soort leuke en dierbare herinneringen hebben we bijna allemaal en blijven we altijd bij ons dragen…

 

 

Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt!

 

 

MOEDER DOCHTER ARMBAND PAARDENMEISJES

Hoe leuk is het dan dat je voor jullie op dit moment, als moeder en dochter, dezelfde moeder dochter armband kunt kopen!? Hiermee laat je jouw moeder of jouw dochter weten hoe speciaal ze voor jou is. Door samen dezelfde armbanden te dragen laat je zien hoe sterk jullie band is en hoeveel jullie van elkaar houden. Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat jullie zelfs dezelfde hobby hebben en allebei een “paardenmeisje” zijn. Hoe leuk is het dan om dit te laten zien in de vorm van een armbandje paardje , armbandje hoefijzer of armbandje zadeltje.
Neem voor ideeën eens een kijkje op: https://www.ponytailandco.com/product-categorie/armbandje/

 

MOEDER DOCHTER ARMBAND GEPERSONALISEERD

Heb je een speciale gelegenheid in het vooruitzicht of wil je jouw moeder of dochter(s) eens graag “zomaar” verrassen met iets heel persoonlijks en liefs, dan is een gepersonaliseerde sieraden set ook een heel mooi idee. Wij graveren voor jullie gratis iets dierbaars.  Bij een gravering kun je aan een lieve tekst denken, een speciaal woord, een koosnaampje, voornaam of initiaal, maar denk ook eens aan een symbool zoals hartje, klavertje, sterretje, maantje of kruisje dat jullie met elkaar verbindt. Onze armband met geluksmunt, kettinghanger met geluksmunt en oorstekers met munt zijn ideale cadeaus om te personaliseren zodat jullie samen een mooie gepersonaliseerde sieraden set kunnen dragen. Neem eens een kijkje op https://www.ponytailandco.com/product/sieraad-set-naam-armband-en-naam-ketting-met-geluksmunt-en-gelukshoefijzer/

3 GENERATIE ARMBAND GEPERSONALISEERD

Heb je ook al eens van de 3 generaties armband of van de 3 generaties kettingen gehoord? Een bijzonder leuk, origineel en feestelijk idee om ook oma te verrassen met een mooie gepersonaliseerde armband, ketting of oorbellen. Zo kunnen jullie je familieband en persoonlijk geluk met elkaar nog meer symboliseren en hier samen van genieten. Neem voor ideeën eens een kijkje op: https://www.ponytailandco.com/product/klavertje-vier-armband-met-cz-steentjes/

VERSTELBARE  MOEDER DOCHTER ARMBANDEN IN GOUD, ROSE GOUD EN ZILVER KLEUR

Twijfel je of de armband gaat passen? Geen stress, onze armbanden passen altijd! Bij Ponytail & Co kun je uit heel veel verschillende verstelbare armbanden kiezen waardoor deze voor iedere polsomtrek geschikt zijn. De meeste armbanden zijn ook nog eens in 2 maatvoeringen  verkrijgbaar zodat iedereen bij ons, van heel erg jong tot oud, voor een mooie moeder dochter armband terecht kan. In onze webshop kun je bij iedere armband lezen hoe je het beste de goede maat armband kunt bestellen.

GOUD, ROSE GOUD EN ZILVER KLEUR

Alle armbanden zijn vervaardigd uit chirurgisch staal. Alle sieraden zij verkrijgbaar zijn in 3 tinten; 18 karaats geel goud, rosé goud of staal zonder laagje (zilverkleur). Hierdoor kun je samen dezelfde armband dragen maar ieder in een andere persoonlijke tint die het beste bij jullie past.

LEVERTIJD GEPERSONALISEERDE ARMBANDEN

Wij zorgen ervoor dat op werkdagen binnen 24 uur nadat je bestelling is geplaatst, de bestelling wordt verstuurd. Dit betekent doorgaans dat in Nederland een bestelling binnen 1 a 2 werkdagen bij je thuis wordt bezorgd. Wij hebben de ervaring dat de bestellingen voor België en Duitsland doorgaans na 5 werkdagen bij je worden bezorgd. Uiteraard zullen we jouw moeder dochter armband of 3 generatie armband op een feestelijke manier inpakken zodat het voor iedereen een onvergetelijke verrassing wordt. Heb je nog speciale opmerkingen of wensen? Stuur ons vooraf eerst een persoonlijk berichtje via instagram of facebook en noteer het later bij het opmerkingen veld in je bestelling.

MEER LEZEN…?

Iedere vrouw heeft haar eigen unieke relatie met moeder of dochter. Tijd en zin om hier meer over te lezen?
Hierbij nog een paar interessante artikelen die we voor je vonden. Veel leesplezier gewenst!
https://www.linda.nl/nieuws/linda-originals-moeders-en-dochters/
https://www.happinez.nl/liefde-relaties/band-tussen-moeder-en-dochter/
https://www.bedrock.nl/verschillende-vormen-moeder-dochter-relaties

Scroll naar boven