Gepersonaliseerde armbanden

Wist je dat onze gepersonaliseerde armbanden…..?

Onderdeel zijn van onze allernieuwste collectie de “ME & YOU” COLLECTIE?
Deze staat “bol van het geluk” ! Behalve schattige kleine hoefijzertjes en glimmertjes zijn er ook geluksmuntjes in verwerkt, maar dat is nog niet alles… De focus van de collectie ligt vooral op gepersonaliseerde armbanden, ketting hanger en oorbellen!

De collectie

Deze bestaat uit een gepersonaliseerde armband met een grote geluksmunt met een gravering van de lauwerkrans uit ons logo en waarin een zirkonia zit verwerkt voor een beetje extra bling. Tevens zit er in de armband een klein muntje met een uit gestanst hoefijzertje voor extra geluk! In deze armband kan je een naam (max. 8 tekens) of initialen laten graveren. Bijpassend hebben een mooie hanger die bestaat uit die zelfde geluksmunt met een gravering van de lauwerkrans en een zirkonia.

De tweede gepersonaliseerde armband is een bedel armband met allemaal kleine muntjes. Er hanger 2 hoefijzertjes, 2 muntjes met een zirkonia aan en 2 lege muntjes. Bij de 2 lege muntjes kan je 2 initialen of 2 cijfers in kan laten graveren, zoals bijvoorbeeld je geboorte jaar. Bijpassend bij deze armband hebben we een mini muntje hanger voor aan een ketting ontworpen. In deze minimalistische hanger kan je ook 2 initialen of cijfers laten graveren.

Graveren

Jij kunt jouw favoriete sieraden namelijk heel persoonlijk maken! Je kan deze exclusief laten graveren met initialen of een naam. Hoe leuk is het om de naam van je lievelingspaard bij je te dragen? Of misschien wel je eigen initialen of die van je kinderen. 

Tevens kan een gepersonaliseerde armband een mooi cadeau zijn voor een dierbare. Hiermee geef je een super persoonlijk cadeautje!
De hele collectie is gemaakt van chirurgisch staal, dit is super sterk en slijt vast! Elk sieraad is verkrijgbaar in zilver kleur, goud of rosé goud. 

Scroll naar boven