GARANTIEVOORWAARDEN

GARANTIEVOORWAARDEN

GARANTIEVOORWAARDEN

Alle artikelen van PONYTAIL & CO worden met zorg ontworpen en geproduceerd. PONYTAIL & CO stelt hoge kwaliteitseisen aan het productieproces en voert regelmatig controles uit om het kwaliteitsniveau continue te waarborgen.

Ondanks dat het kwaliteitsniveau onze grote aandacht heeft kan er onverhoopt een product bij u worden geleverd dat niet aan onze eisen blijkt te voldoen. Op deze pagina vindt u de garantietermijn & garantiebepalingen van PONYTAIL & CO.

Mocht u gebruik willen maken van de garantie dan vragen wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met PONYTAIL & CO via het emailadres info@ponytailandco.com Leg in het kort uw klacht uit en voeg een foto van uw sieraad en aankoop bon als bijlage toe. Wij zullen uw klacht zo spoedig mogelijk beoordelen en u informeren of het door u gekocht sieraad binnen de garantie van PONTAIL & CO valt. Als het artikel onder de garantiebepalingen valt en het artikel kan worden geretourneerd, dient het artikel en de cadeauverpakking onbeschadigd bij ons binnen te komen. U kunt het beste hiervoor een luchtkussen envelop gebruiken

GARANTIETERMIJN

De garantietermijn voor de sieraden in de kleur zilver geldt tot 6 maanden na aankoop van uw sieraad. De garantietermijn voor sieraden met een plating zoals goud en rosé goud geldt tot 3 maanden na aankoop van uw sieraad.

Uw klacht wordt alleen in behandeling genomen als U de aankoop bon behorend bij het sieraad kunt overleggen.

DE VOLGENDE KLACHTEN VALLEN BINNEN ONZE GARANTIETERMIJN VAN 6 MAANDEN

  • Een afgebroken element in een sieraad
  • Een verloren (edel)steentje in een sieraad
  • Een defecte sluiting

DE VOLGENDE KLACHTEN VALLEN BUITEN ONZE GARANTIETERMIJN VAN 6 MAANDEN

  • Een product dat door derden is gerepareerd
  • Een product dat extreme slijtage vertoont zoals krassen, verkleuringen, deuken en aantasting van de oppervlakte door verzorgings- en schoonmaak.
  • Extreme aantasting van de oppervlakte door huidzuren
  • Gestolen of verloren producten
Scroll naar boven